3

Ден на отворените врати в „Алианц Банк България“ АД

3

На 12 септември 2019г. ученици от 12-те класове на ПГСУАУ „Атанас Буров“ гостуваха в Бизнес център „Силистра“ на „Алианц Банк България“ АД.

Ивайло Георгиев – директор на банката, покани учениците ни да присъстват в организирания от тях „Ден на отворените врати“ по повод 20 годишнината от откриването на Бизнес центъра „Алианц Банк България“ АД в гр. Силистра.

Учениците на гимназията бяха посрещнати много любезно  и 6разведени по различните сектори в банката. Във всеки един от тях им беше разказано за спецификата на дейността. Заинтригува ги мултимедийната презентация с нововъведенията в дейностите и работата на банката.

Домакините почерпиха всички гости с торта, бисквити с логото на „Алианц“ и напитки. Създадената атмосфера беше приятна и емоционално въздействаща.

ПГСУАУ „Атанас Буров“ има успешно сътрудничество с „Алианц Банк България“ АД по осъществяване на производствените практики. Учениците от 12-ти клас, специалност „Бизнес администрация“ са много доволни от любезното и компетентно отношение към тях. Надяваме се тази съвместна дейност да продължи и за в бъдеще.

5 4 2 1