345276461_1420236082123338_7738887535050467949_n

Възпитаници на ПГСУАУ ,,Ат. Буров”- Силистра са отличени в Национално състезание на СА „Д. А. Ценов“

Конкурсът се проведе в две направления „СОЦИАЛНАТА СОЛИДАРНОСТ В XXI ВЕК“ и  „ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗАСТРАХОВАМЕ СВОЯ ЖИВОТ, ЗДРАВЕ И ИМУЩЕСТВО?“. Отличие за Александра Георгиева от 12в клас  – ГРАМОТА и присъдено ВТОРО МЯСТО. За отличното представяне и заетото призово място- ПГСУАУ,,Ат. Буров” получи Благодарствено писмо от гл.ас.д-р Йордан Йорданов, катедра „ Застраховане и социално дело“.

Достойно се представиха и останалите ученици: Симона Димитрова, 11а клас; Пламена Петрова, 11а клас; Дамла Юмер, 11б клас. Те получиха Сертификати, даващи право за кандидатстване в редовна форма на обучение, специалност „Застраховане и социално дело“.

Г-жа Д. Ганчева, ментор на учениците сподели, че те са представили своите виждания по актуални и значими теми и ги поздравява за успешното участие!

Бъдете здрави, успешни и продължавайте да приемате новите предизвикателства!

Ученици от 11 б клас, специалност „Малък и среден бизнес“ също участваха в конкурса за есе на тема „Социалната солидарност в  XXI век“, организиран от Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов.

Гордост на гимназията е Мерве Бейджет е класирана на I място.

Поздравления за участието на Симона Неделчева, Михаела Костадинова и Антоанета Кръстева от 11б за участието им в това предизвикателство!

Браво, момичета! Продължавайте смело напред и покорявайте нови върхове!

Поздравления за всички участници и тяхната преподавателка г-жа Дияна Денева!

collage1