sv

ОТЛИЧИЯ ОТ НАЦИОНАЛЕН УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС ПО СЧЕТОВОДСТВО

page

Ученици от ПГСУАУ, участници в  Националния ученически конкурс  за есе – „БЪДЕЩЕТО НА СЧЕТОВОДСТВОТО – МНОГО МИНАЛО И МАЛКО НАСТОЯЩЕ“ на СА Свищов получиха своите сертификати за оригиналност, креативност и иновативност и вече са бъдещи студенти по избрана от тях специалност в свищовската академия . Мерве Белгин, Симона Неделчева и  Едже  Басриева от 11 б клас ,  специалност „ Малък и среден бизнес“, Симона Димитрова  и Пламена   Петрова от 11 а клас, специалност „Икономическа информатика“ с ръководител г-жа Марияна Винарова и Магдалена Георгиева    от 12 б клас, специалност „Съдебна администрация“  с ръководител г-жа Диана Ганчева показаха,  че умеят да боравят не само с цифрите, но владеят и силата на словото. Те показаха колко амбициозни и упорити са бъдещите счетоводители.

И в двете категории  имаме шампиони със 100 точки  :  от  11 клас –  Мерве  Белгин – 11 б клас,    от  12 клас –  Магдалена Георгиева – 12 б клас . Есетата на  нашите момичета са отличени сред    73 есета на участници  от 21 града и заслужено получиха и  грамоти  от организаторите.

Поздравления за Магдалена Георгиева, 12б клас на ПГСУАУ „Атанас Буров“ СИЛИСТРА – ОТЛИЧИЕ ЗА НАЙ-ДОБРА РАЗРАБОТКА И ГРАМОТА – 100 ТОЧКИ👏👏👏СА „Д. А. ЦЕНОВ“ -Свищов. Национален ученически конкурс за есе – „БЪДЕЩЕТО НА СЧЕТОВОДСТВОТО – МНОГО МИНАЛО И МАЛКО НАСТОЯЩЕ“. Достойно представяне и на Никол Цонева, 12б клас. Тя смята, че позовавайки се на знанието отпреди, законите от днес,ще  го има успешното бъдеще утре. Браво и на Симона Димитрова от 11а клас и Александра Неделчева от 12в, които  участваха активно в онлайн кариерен форум на тема „Крачка пред другите в кариерната реализация“, отново на СА „Д.А.Ценов“- Свищов. Г-жа Диана Ганчева – ръководител на учениците им благодари за успешното представяне и пожелава късмет,  упоритост и непрекъснато учене.

Гордеем се с успехите на нашите ученици. Пожелаваме им  да продължават  смело и да приемат предизвикателства и да постигат  нови успехи!

https://www.uni-svishtov.bg/bg/news/rezultati-ot-natsionalniya-uchenicheski-konkurs-za-ese-badeshteto-na-schetovodstvoto-–-mnogo-minalo-i-malko-nastoyashte